Stekt ris med tonfisk

Ursprungligt recept finns i Billiga Veckan.

3 dl basmatiris
1 röd paprika
1 vitlöksklyfta
1 tsk lökpulver
2 tsk sambal oelek
2 burkar tonfisk
2 ägg

Koka riset.
Skärpaprikan i bitar.
Hacka vitlöken.
Stek vitlök, paprika, lökpulver och sambal oelek 4 min på hög värme.
Vispa äggen.
Stek äggen lite i samma stekpanna du använde till paprikablandningen. Blanda ner riset och stek en kort stund till.
Blanda i tonfisk och paprikablandningen.
Servera med sallad, bröd och sweet chilisås.

Jag tyckte det var relativt gott. De andra tyckte det var mycket gott.



Till efterrätt hade vi vegansk chokladpudding med tofuglass (smakade kola mer än vanilj?)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0