Vegoburgare
Håll i hatten, det finns en bild idag!
Ursprungligt recept från Billiga Veckan
Lägg dem i en ungssäker form och ringla över olja. Fördela rosmarinen jämnt över potatisarna. Salta och peppra ganska ordentligt.
Ställ i ugnen i ca 30 min.
Blanda soygurt och chilisås. (Räcker till ca 4 pers.)
Skiva tomaterna.
Stek vegoburgarna enligt anvisning på paketet (på spis) men strö efter någon minut över tacokryddan.
Servera vegoburgarna med såsen, potatisen, tomat och bröd.
Ursprungligt recept från Billiga Veckan
- 2-3 potatisar per person
- olja
- rosmarin
- 1 dl soygurt
- ½ dl chilisås
- 1-2 vegoburgare per person
- 1 - 2 fullkornshamburgerbrödper person
- 1 påse tacokrydda
- 2 tomater
Lägg dem i en ungssäker form och ringla över olja. Fördela rosmarinen jämnt över potatisarna. Salta och peppra ganska ordentligt.
Ställ i ugnen i ca 30 min.
Blanda soygurt och chilisås. (Räcker till ca 4 pers.)
Skiva tomaterna.
Stek vegoburgarna enligt anvisning på paketet (på spis) men strö efter någon minut över tacokryddan.
Servera vegoburgarna med såsen, potatisen, tomat och bröd.
Kommentarer
Trackback