Quorn och paprikagryta
Gjorde mat från Buffé-tidningen idag, men deras recept var aningen kasst. Har ändrat åt er :)
Ugnsrostad potatis
Grytan
Stek quorn i lite olivolja i ca 5 min.
Lägg i paprika, vitlök och lökpulver och stek ytterligare ett par minuter.
Häll i tomaterna och krossa dem med en trägaffel. Häll i chilin.
Låt koka ca 10 minuter under lock.
Stekt spenat
Stek spenaten i smöret tills den är helt tinad och smöret "försvunnit" Salta och peppra.
Häll spenaten i en skån och blanda ner osten.
Ingen fin bild, för jag glömde att jag skulle fota
Ugnsrostad potatis
- ca 1 kg potatis
- 2 vitlöksklyftor
- 4 tsk torkad rosmarin
- ½ dl olivolja
Grytan
- 400 g quornbitar
- tre medelstora paprikor valfri färg
- 1 burk hela tomater à 400 g
- 2 tsk chiliflakes
- 2 vitlöksklyftor
- 1 tsk lökpulver
Stek quorn i lite olivolja i ca 5 min.
Lägg i paprika, vitlök och lökpulver och stek ytterligare ett par minuter.
Häll i tomaterna och krossa dem med en trägaffel. Häll i chilin.
Låt koka ca 10 minuter under lock.
Stekt spenat
- 300 g bladspenat, fryst
- 50 g smör
- 3 msk pecorinoost
Stek spenaten i smöret tills den är helt tinad och smöret "försvunnit" Salta och peppra.
Häll spenaten i en skån och blanda ner osten.
Ingen fin bild, för jag glömde att jag skulle fota
Kommentarer
Postat av: Tildah
Heej vilken fin blogg du har!
Ska ha en tävling på min blogg!Skulle vara jätte kul om du var med, din blogg är ju så fin! Kolla in den för att veta mer!
Många Kramar Tildah
Postat av: Amanda
Hej! :D Har du haft en bra dag? :D
Trackback