Vegoburgare

Håll i hatten, det finns en bild idag!

Ursprungligt recept från Billiga Veckan

  • 2-3 potatisar per person
  • olja
  • rosmarin
  • 1 dl soygurt
  • ½ dl chilisås
  • 1-2 vegoburgare per person
  • 1 - 2 fullkornshamburgerbrödper person
  • 1 påse tacokrydda
  • 2 tomater
Tvätta potatisarna (skala om du vill) och skär dem i klyftor.
Lägg dem i en ungssäker form och ringla över olja. Fördela rosmarinen jämnt över potatisarna. Salta och peppra ganska ordentligt.
Ställ i ugnen i ca 30 min.
Blanda soygurt och chilisås. (Räcker till ca 4 pers.)
Skiva tomaterna.
Stek vegoburgarna enligt anvisning på paketet (på spis) men strö efter någon minut över tacokryddan.
Servera vegoburgarna med såsen, potatisen, tomat och bröd.



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0