Bakad potatis och fyllningar







Salladen kommer från Buffé. Råder er att skippa rödlöken, ingen angenäm upplevelse.

Fyllningarna är:

Guacamole
  • 2 avokdor
  • 1 msk citronsaft
  • 1 hackad tomat
  • 1 hackad paprika (röd)
  • 1 krm vitlökskrydda
  • 1 krm tabasco
  • 2 krm salt
man blandar allt och mosar avokadon.

Räksås
  • 1 burk röd caviar (eller cavi-art!)
  • 250 g kesella
  • 2 dl räkor
  • gräslök
Tina räkorna och låt rinna av. Blanda sedan allt.

Roquefortcrème
  • Minst 100 g ädelost
  • 250 g kesella
  • 2 krm sambal oelek
  • 2 krm svartpeppar
Mosa osten och blanda med övriga ingredienser. Funkar att spara och använda på salta kex.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0