Chokladpaj

Detta är en kaka som kom till under en liten period då jag var väldigt förtjust i marsankräm ;) Håll till godo. Skitful bild.

 

·         175 g smör

·         3 dl mjöl

·         1 ½ dl socker

·         100 g mörk choklad (70 %)

·         9 msk marsanpulver

·         3 dl mjölk

 

1.       Sätt ugnen på 200°C.

2.       Blanda mjöl socker och smör i en bunke.

3.       Ställ degen i kylen.

4.       Rör ihop marsanpulvret och mjölken.

5.       Smält chokladen.

6.       Blanda ihop krämen och chokladen.

7.       Dela degen i två ungefär lika stora delar.

8.       Kavla ut degen på mjölat bakbord och lägg i botten på en smörad form.

9.       Lägg krämen ovanpå.

10.   Lägg över locket (den andra halvan utkavlad deg) och skär något mönster i pajen om du tycker det är fint.

11.   Ställ in i ugnen ca 20 minuter. Locket ska bli ljust brunt innan pajen är klar.

12.   Gå att servera både varm och kall. Ha gärna vaniljglass till!

 

 


Kommentarer
Postat av: Din granne ;)

Detta kan du med få baka till mig! __

2011-01-27 @ 19:28:31
URL: http://brokenandfixed.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0