Chokladpaj
Detta är en kaka som kom till under en liten period då jag var väldigt förtjust i marsankräm ;) Håll till godo. Skitful bild.
· 175 g smör
· 3 dl mjöl
· 1 ½ dl socker
· 100 g mörk choklad (70 %)
· 9 msk marsanpulver
· 3 dl mjölk
1. Sätt ugnen på 200°C.
2. Blanda mjöl socker och smör i en bunke.
3. Ställ degen i kylen.
4. Rör ihop marsanpulvret och mjölken.
5. Smält chokladen.
6. Blanda ihop krämen och chokladen.
7. Dela degen i två ungefär lika stora delar.
8. Kavla ut degen på mjölat bakbord och lägg i botten på en smörad form.
9. Lägg krämen ovanpå.
10. Lägg över locket (den andra halvan utkavlad deg) och skär något mönster i pajen om du tycker det är fint.
11. Ställ in i ugnen ca 20 minuter. Locket ska bli ljust brunt innan pajen är klar.
12. Gå att servera både varm och kall. Ha gärna vaniljglass till!
Detta kan du med få baka till mig! __